Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Прикриватися ліктем. Хочете коліном? Так ще крутіше!". Італійська бабуся з порадами щодо коронавірусу стала зіркою мережі

Блогерка-пенсіонерка з Італії, яку в мережі вже знають як "бабусю Розу", дала поради, як уберегтися від коронавірусу і викликала ажіотаж у мережі.

Її відео, яке з'явилося на YouTube каналі Casa Surace 25 лютого, зібрало понад 1,7 млн переглядів і продовжує бити рекорди.

«Про що говорити? Про коронавірус? Навіщо? Ти ж бачиш, всі і так все знають. Всі дають поради, розумники! Послухайте бабусю. Я епідемії побачила! Хто забуде чуму в Мілані. Внучата мої Ренца і Лучія дивом врятувалися. І все завдяки моїм порадам. Врубай, поїхали!», — із запалом промовила бабуся в кадрі.

У першу чергу пенсіонерка порадила мити руки. «Скільки разів говорила: «Ти помив руки?"А Ви? Ідіть помийте», — сказала італійка.

«Друга порада: чхати в лікоть. Це не коронавірус. Це виховання. Скільки разів говорила. Прикриватися ліктем. Хочете коліном? Давайте. Так ще крутіше!» — посміялася вона.

Третя порада від бабусі — деякий час уникати обіймів і поцілунків. «Давайте замість цього підморгувати."О, тітко Маріє! «, — показала на своєму прикладі блогерка.

Також пенсіонерка закликала не дискримінувати етноси через коронавірус: «Запам'ятайте, коронавірус минає, а дискримінація залишається. Від неї вакцини немає».

Далі блогерка розповіла, чим зайнятися на карантині, «приправивши» поради веселими жартами і жестами.

Схожі новини