Передплата 2024 «Добра кухня»

В Івано-Франківську чоловік зарізав таксиста, бо "не мав коштів оплатити проїзд"

  • 15.03.2020, 11:15
  • 1 789

Пасажир відмовився платити таксисту за поїздку, а потім зарізав його

У Тисменицькому районі Івано-Франківської області 26-річний чоловік зарізав 37-річного таксиста, відмовившись перед цим оплатити поїздку. Пізніше пасажир викрав автомобіль таксиста, а водія посадив на заднє сидіння, де він помер від отриманих ножових поранень, повідомляє Zaxid.net.

Увечері в п’ятницю, 13 березня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її співмешканець поїхав таксувати і зник. Вона сказала, що зв’язку з ним немає впродовж доби.

«Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з працівниками слідчого управління, тисменицькими та Івано-франківськими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину. Поліцейські в результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили та затримали підозрюваного у вбивстві», — повідомила поліція Івано-Франківської області в неділю, 15 березня.

Підозрюваним у вбивстві таксиста виявився 26-річний мешканець Тисменицького району.

«Як встановили поліцейські, зловмисник сів до автомобіля, і коли таксист підвозив його до пункту призначення в село Черніїв, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки зловмисник витягнув ніж та завдав ним безліч ударів перевізнику. Після цього тіло загиблого помістив в автомобіль та поїхав ним з місця злочину в село Старі Кривотули. 37-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі», — сказано в повідомленні

26-річного пасажира таксі затримали, йому інкримінують умисне вбивство і незаконне заволодіння транспортним засобом.

Схожі новини