Передплата 2024 ВЗ

У Кам'янка-Бузькій госпіталізували чоловіка із підозрою на коронавірус

  • 13.03.2020, 11:10
  • 956

Хворого, котрий прибув з Італії, госпіталізували до Львова, натомість мешканці влаштували протест через закриття ринків

Про це повідомила прес-служба Кам’янка-Бузької міської ради, повідомляють Варіанти.Львів

«Вчора, 12 березня, в другій половинні дня до сімейного лікаря м. Кам'янка-Бузька звернувся пацієнт з симптомами гострого респіраторного захворювання. В ході обстеження з’ясовано, що хворий прибув з Італії».

«Враховуючи надзвичайну епідеміологічну ситуацію в світі, спричинену коронавірусом COVID-19, хворого госпіталізовано спеціалізованим медичним транспортом до м. Львова для обстеження та встановлення діагнозу» — йдеться у повідомленні.

Для зменшення ризику можливого розповсюдження інфекції, комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кам’янка-Бузької райдержадміністрації, на позачерговому засіданні, прийнято рішення тимчасово призупинити роботу ринків у м. Кам'янка-Бузька та селищах Добротвір і Новий Яричів".

«Сьогодні о 6:30 ранку, у відповідь на призупинення роботи ринку у м. Кам'янка-Бузька, вийшли протестувальники з числа підприємців і перекрили сполучення за напрямком Львів-Луцьк.

«До них вийшов міський голова Олег Омелян і пояснив, що такі вимушені заходи є необхідними для зменшення ризику можливого розповсюдження вірусної інфекції. В результаті розмови дійшли до висновку, що заборона торгівлі є необхідним запобіжним заходом і актуальна в ситуації, що склалась» — йдеться у повідомленні.

Частина протестувальників погодилась, деякі залишились незадоволені таким рішенням, але дорогу розблокували.

Схожі новини