Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Ми просимо про допомогу". Медведчук поїхав до Путіна

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", нардеп Віктор Медведчук відправився у Кремль на зустріч з президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє РИА Новости, вона присвячена темі «створення парламентського виміру нормандського формату». Путін на початку зустрічі назвав це «хорошою ідеєю».

У свою чергу телеканал Медведчука «112 Україна» повідомив подробиці зустрічі з депутатами Держдуми Р Ф, під час якої нардеп заявив, що «об'єднання зусиль парламентаріїв України, РФ, Франції і Німеччини надасть імпульс мирному процесу».

У своєму виступі Медведчук звинуватив українську владу в тому, що вони нібито «не прагнуть до миру». «Ми просимо про допомогу — спільними зусиллями сприяти тому, щоб цей мир став можливим. І ми бачимо високу роль в цьому парламентаріїв і Російської Федерації, і Німеччини, і Франції», — заявив він.

Голова Держдуми Р Ф В'ячеслав Володін сказав, що Путін підтримав пропозицію Медведчука про створення міжфракційного депутатського об'єднання «Міжпарламентський діалог заради миру: Україна — Росія — Німеччина — Франція».

Схожі новини