Передплата 2024 ВЗ

ПриватБанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою “5-7-9” 

  • 10.03.2020, 13:38
  • 694

За перший тиждень з початку прийому заявок на пільгове кредитування бізнесменів - початківців ПриватБанк вже розглядає заявки на фінансування від майже двох сотень новостворених малих бізнесів.

В рамках програми «Доступні кредити 5−7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов'язаних осіб за весь період дії програми). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту — ставки складають від 5% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.


ПриватБанк та Фонд розвитку підприємництва підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року. За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK в 2019 році, послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 74% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start.

Схожі новини