Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вчора українські прикордонники перевірили понад 115 тисяч людей на наявність COVID-19

  • 06.03.2020, 11:33
  • 854

Під час проведення температурного скринінгу в рамках посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції у четвер, 5 березня, фахівці перевірили понад 115 тис. осіб, які в’їжджають на територію України

Громадян із підвищеною температурою та іншими ознаками захворювання на коронавірус серед них виявлено не було. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передає УНН.

«За результатами минулої доби, прикордонники перевірили 115 223 особи. Громадян України та іноземних громадян із підвищеною температурою та іншими ознаками захворювання на коронавірус не виявлено», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що персонал Державної прикордонної служби України продовжує здійснювати температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим.

Нагадаємо, напередодні заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко повідомив, що станом на четвер, 5 березня, досліджується у лабораторії близько 10 зразків, які за клінічними симптомами мають підозру на коронавірусну інфекцію.

Пізніше стало відомо, що в одного із п’яти пацієнтів, яких госпіталізували в інфекційне відділення Чернівецької обласної лікарні з підозрою на зараження коронавірусом COVID-19, діагностували пневмонію.

Схожі новини