Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Максим Козицький висловив співчуття родині загиблого бійця

  • 04.03.2020, 13:56
  • 652

Росія вбиває найкращих синів і доньок України, руйнує людські долі, знищує цілі міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Не може бути жодного пробачення чи виправдання країні, яка своїми брудними, кривавими кирзаками вибила двері в дім сусіда. Не можна дружити з вбивцею, який ще тримає тебе за горло однією рукою. Розпочинаючи цю війну Росія сподівалась винищити український народ, а породила українську націю, відчайдушних бійців та відважних героїв. За ці роки українці довели, що здатні протистояти потужній армії та нестримній агресії. Ми пам’ятатимемо кожного Героя, який віддав своє життя за наше світле майбутнє і можливість бути на своїй, Богом даній землі.

Сьогодні Львівщина прощається із воїном Ігорем Васильовичем Гавриляком, який загинув у зоні Операції об’єднаних сил. Ігор Гавриляк став 313 військовослужбовцем, уродженцем Львівської області, який загинув на східному фронті. Був контрактником з 72-ї бригади Чорних запорожців. Загинув 1 березня в районі Попасної, що на Луганщині.

Неможливо загасити біль рідних Ігоря Гавриляка, це трагедія не окремої сім`ї, це трагедія для кожного з нас. Занадто високу ціну ми платимо за нашу Незалежність, за нашу свободу, за нашу Україну.

Висловлюю щирі співчуття рідним та друзям.

Вічна пам`ять і слава Герою!"

Схожі новини