Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні Рада збирається на позачергове засідання

  • 04.03.2020, 09:11
  • 619

Позачергове засідання парламенту, скликане на вимогу президента, розпочнеться о 16:00

Парламентський комітет з питань нацбезпеки, оборони та розвідки і Комітет з питань організації держвлади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку проведуть засідання у середу вранці через позачергове засідання парламенту, яке розпочнеться о 16:00, інформує Главком.

Комітети проводять засідання на прохання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Так, напередодні ввечері, перед закриттям вечірнього засідання парламенту у вівторок, Дмитро Разумков попросив членів обох комітетів зібратися на засідання о 9:00 у середу і розглянути питання, пов'язані з позачерговим засіданням Верховної Ради.

Порядок денний засідань комітетів не оприлюднений.

Під час ранкового засідання Верховної Ради в середу, яке розпочнеться о 10:00, парламентарії продовжать розгляд поправок до законопроєкту № 2178−10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення». Депутати вже встигли пройти 2293 поправки з 4018.

Позачергове засідання парламенту, скликане на вимогу президента, розпочнеться о 16:00. Згідно з порядком денним, на засіданні планується розгляд питання про Кабінет міністрів України.

Схожі новини