Передплата 2024 «Добра кухня»

Відставку Гончарука хочуть зупинити через суд. Голова ВР каже, що прем'єр вже написав заяву про відставку

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук попросив Окружний адміністративний суд Києва заборонити спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову розглядати 4 березня його заяву про відставку.

Про це повідомляє пресслужба суду.

«Позивач просить суд заборонити голові Верховної Ради Дмитру Разумкова до винесення рішення по суті включати додатково до порядку денного позачергового пленарного засідання Верховної Ради 4 березня 2020 року питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та / або звільнення кого-небудь з членів уряду», — повідомляє прес-служба ОАСК.

Водночас сам Гончарук заперечує, що заяву до суду подавав він особисто. Прес-секретар Гончарука Діана Давітян заявила УП: «Це неправда, прем"єр не подавав до суду».

Поза тим, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує, що прем'єр-міністр таки подав заяву про свою відставку. Про це повідомляють джерела «Української правди» у фракції «Слуга народу». Мовляв, на засіданні фракції СН, яке відбувається зараз спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив, що «у своїй заяві прем’єр-міністр просить прийняти його відставку».

Схожі новини