Передплата 2024 ВЗ

Шантажував та змусив зніматися у порно: у Києві хлопець зґвалтував 11-річну дівчинку

  • 03.03.2020, 19:58
  • 1 740

Правоохоронці завершили досудове розслідування у відношенні 19-річного киянина. Хлопця підозрюють у зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дівчинки, а також вимагання у неї грошей.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Після знайомства з 11-річною школяркою, фігурант почав посилати їй на телефон повідомлення сексуального характеру, поступово розбещуючи її. Також «залицяльник» вимагав, щоб дівчинка посилала йому власні фотографії в оголеному вигляді.

«У подальшому зловмисник, користуючись тим, що через свій юний вік школярка не здатна чинити опір та не в повній мірі усвідомлює мету його злочинних посягань, примусив її до участі у виготовленні відеопродукції порнографічного характеру, після чого ще й зґвалтував», — йдеться у повідомленні прокуратури.

Скоївши злочин, підозрюваний вимагав у дівчинки гроші, погрожуючи в разі відмови викласти в Інтернеті її фотографії в оголеному вигляді.

За результатами попереднього розслідування зловмисника вдалося встановити і затримати. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 152, ч. Ч. 4, 5 ст. 301, ч. Ч. 1, 2 ст. 189 Кримінального кодексу України. В даний час підозрюваний знаходиться під вартою.

За вчинене молодику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Схожі новини