Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Таємна вечеря": Гончарук і Єрмак зустрілися у ресторані в Києві

  • 02.03.2020, 08:13
  • 909

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та глава Офісу президента Андрій Єрмак зустрілися у київському ресторані у неділю ввечері.

Про це повідомляє журналіст Крістофер Міллер на сторінці в Twitter, передає УНІАН.

За його словами, він став свідком зустрічі Гончарука і Єрмака в індійському ресторані «Сутра» у Києві. «Не найкраща фотографія, але це прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та керівник Офісу Зеленського Андрій Єрмак обідають в індійському ресторані в Києві, де я зараз перебуваю. Очікується, що Гончарук буде усунутий з посади в середу», — написав Міллер у Twitter.

Він зазначив, що розмова, напевно, серйозна, але велася приглушеними голосами, нічого не чути. «Українська правда» опублікувала коротке відео, як Гончарук та Єрмак після розмови залишають ресторан.

Нагадаємо, раніше низка українських ЗМІ з посиланням на джерела у владних колах повідомили про можливе призначення бізнесмена, колишнього віце-прем'єр-міністра — міністра соціальної політики (2010−2012 роки) Сергія Тігіпка на посаду прем'єр-міністра замість Олексія Гончарука. Також повідомлялося, що питання про призначення нового прем'єра хочуть вирішити в найближчі два тижні. Сам Зеленський заявив журналістам, що зустрічався з Сергієм Тігіпком. 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16:00. Як повідомили в Офісі президента, глава держави звернувся до спікера з проханням включити до порядку денного засідання питання щодо розгляду декількох проектів законів та щодо Кабінету міністрів України.

Схожі новини