Передплата 2024 «Добрий господар»

У Росії Масляну в дитячому садочку сяткували з хороводами під пісню про "горілку, пиво і вино"

  • 27.02.2020, 09:58
  • 703

У російській Пермі в одному з дитячих садків під час святкування Масляни вихователі увімкнули дітям пісню про алкогольні напої, горілку, пиво і вино. У закладі пояснюють інцидент тим, що цю пісню обрали, бо вона весела.

Відео з дитячого свята опублікувало 360.tv.ru у Telegram, передає ТСН.

Так, у дитсадку «Гармонія» вихованці зустрічали напередодні весну з конкурсами і піснями. Щоправда, останні не зовсім відповідали віку аудиторії. На оприлюднених в мережі відеокадрах видно, як діти разом з дорослими танцюють під пісню, в якій перераховувалася алкогольна продукція. Зокрема, у ній йшлося: «Масна Масниця, весело пустували. Горілка, пиво і вино — от ми й отруїлися».

Тим часом, методистка дитсадка у своє виправдання сказала, що під час вибору дитячих пісень на свято, деякі з них могли не дослухати до кінця. Однак, чому не уточнила.

«Почули, що пісня весела, жартівлива, і увімкнули. Найімовірніше, діти почули тільки запальний ритм і не зрозуміли слів», — сказала вона.

Як наголошується, для дитячого садка існує спеціальний перелік пісень, в який ця композиція не входить. Очільник міста, як пишуть росЗМІ вже, оголосив дві догани через інцидент.

«За результатами оперативної перевірки департаменту освіти встановлено, що дитяче свято в дитсадку організоване приватною фірмою. Проте, відповідальність за те, що відбувається на території дошкільного закладу лежить на керівниці. Їй і завідувачці дитячим садочком буде оголошено догану», — пише одне з місцевих видань.

Схожі новини