Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівська ОДА асигнує 25 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

  • 26.02.2020, 14:34
  • 624

Комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Львові погодила використання коштів обласного бюджету (резервного фонду) на запобігання поширенню коронавірусу

У Львівській облдержадміністрації розповіли, що в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько повідомив членів комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про заходи протидії поширенню короновірусу у Львівській області станом на 25 лютого, інформує Щоденний Львів.

Андрій Васько зазначив: «На сьогодні ані в Україні, ані в Львівській області не зафіксовано жодного випадку захворювання на короновірус. Медзаклади м. Львова та Львівської області готові до викликів, проте є потреба у закупівлі окремих захисних засобів (з метою резерву)».

У Львівській ОДА повідомили також, що на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом скерують до 25 мільйонів гривень. Відповідне рішення сьогодні ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Львівській ОДА.

Усі процедури закупівель проведуть у найшвидші терміни за спрощеною процедурою. Кошти вивільнять із різних джерел — із обласного бюджету й резервного фонду Львова.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький зазначив: «Мусимо в найоптимальніші терміни опрацювати всі механізми, аби якнайшвидше мати можливість закупити необхідні речі. Йдеться перш за все про засоби захисту, безконтактні термометри та медичне обладання, таке як апарати штучної вентиляції легень тощо».

Схожі новини