Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Заслуга персонально Зеленського": Омелян про сутички в Нових Санжарах

Ексміністр інфраструктури Володимир Омелян назвав сутички з поліціїєю в Нових Санжарах через прибуття на карантин евакуйованих із Уханя персональною заслугою Зеленського

Про це Омелян заявив у програмі «Великий ефір Василя Зими» на Еспресо.TV.

«90% тієї ситуації, яка склалася в Нових Санжарах — це заслуга персонально пана Зеленського і його команди, які сперше налякали людей. Давайте згадаємо, хто почав цю істерію — пан Дубинський, „Слуга народу“, який сказав, що він захистив свій округ в Обухові. А потім це все пішло. Це (костюми хімзахисту під час виступу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова — ред.) ще теж всіх дуже сильно „заспокоїло“ — бо вони знали, що таких костюмів захисту дійсно є два, а більше не факт, чи є в Україні», — сказав Омелян.

При цьому ексміністр інфраструктури наголосив, що проблема полягає в нефаховому підході.

«Проблема в тому, що вони повинні діяти фахово. Цього зараз немає. Так само температурний скрінінг, про який вони розповідають, мене просто це вражає. Це мені нагадує ситуації з Укрзалізницею, коли вводили електронний квиток, чи зараз програму „Дія“, тільки забули всім роздати пристрої для зчитування цих квитків і воно нічого не працювало», — додав Омелян.

Схожі новини