Передплата 2024 «Добрий господар»

В Україну йде весняне тепло: синоптик дала прогноз

  • 24.02.2020, 20:50
  • 649

У середу, 26 лютого, в Україні очікується відчутне потепління - до +6+14 градусів.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

«Сьогодні дуже нервовий циклон Yulia жене штормовим вітром дощ та сніг в Україні, а завтра, 25 лютого, черговий циклон із заходу Європи пришле до нас атмосферний фронт.

Проте ці синоптичні ситуації відрізнятимуться симптоматикою", — зазначила вона.

За словами синоптика, завтрашній циклон Zehra, центр якого опиниться над Данією, своїм атмосферним фронтом зумовить опади лише в західній частині України, максимум, дотягне до Вінниччини, Житомирщини, західних районів Київщини. А в більшості областей України протягом дня переважатиме вже суха погода.

«Проте найближчої ночі циклон Yulia ще зачепиться пальчиком за наші східні області, тому там вночі очікується мокрий сніг та штормовий вітер», — додала синоптик.

За її даними, найближчої ночі в Україні сильний вітер «ще побушує», проте завтра вдень стихатиме, хіба що в денні години на сході та заході місцями досягатиме поривів 15−20 м/с.

Температура повітря у вівторок становитиме +3+9 градусів.

«У Києві 25-го лютого суттєві опади малоймовірні, вітер сьогодні вдень та найближчої ночі ще втримається сильним, завтра послабне до поривчастого. Температура повітря вночі 0+2 градуси, вдень близько +5 градусів», — зазначила також Діденко.

У середу, за її словами, в Україні очікується відчутне потепління, до +6+14 градусів.

«А поки що тримаємося міцно за себе і один за одного, в Україні — сильний штормовий вітер», — підсумувала синоптик.

Схожі новини