Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові через сильний вітер впало три дерева

  • 24.02.2020, 10:43
  • 747

З огляду на складні погодні умови, усі комунальні служби працюють в посиленому режимі.

Так, минулої ночі через сильний вітер впало три дерева, інформує пресслужба Львівської міськради.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, повалені дерева оперативно розкрижували, а вулиці розчистили для проїзду. Натомість пошкоджень дахів за ніч не зафіксовано.

«Ми були повідомлені про погіршення погодних умов з минулої ночі. Сьогодні зранку я провела нараду з усіма керівниками районів і комунальних служб. Аварійні бригади готові оперативно виїздити для ліквідації наслідків сильного вітру. Усіма необхідними інструментами вони забезпечені.

Так, минулої ночі через сильний вітер впало три дерева — на вул. Петлюри, 2, вул. Тернопільська, 6а, 10. Дерева розкрижували, а вулиці розчистили для проїзду.

Натомість пошкоджень дахів зафіксовано не було", — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За інформацією Гідрометцентру, пориви вітру на території міста збережуться сьогодні і завтра. Тому всі комунальні служби районних адміністрацій та бригади ДСНС мобілізовані для оперативного реагування на складні погодні умови.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, для оперативного реагування комунальних служб, мешканців та всіх небайдужих просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Схожі новини