Передплата 2024 ВЗ

Зеленському час зрозуміти, що гра в "Кварталі 95" закінчилася, - Портников

Віталій Портников заявив, що причиною паніки та заворушень у Нових Санжарах на Полтавщині стала провалена владою комунікація із українським народом

Про це Портников заявив у етері програми «Суботній політклуб» на Еспресо.TV.

За його словами, обіцянка Зеленського поселити евакуйованих із епіцентру спалаху коронавірусу у Китаї українців на дачах чиновників, була неприпустимою.

«У нас виходить президент на пресконференцію, яка мала бути присвячена загостренню на Донбасі, але він чомусь говорить на цьому брифінгу про коронавірус, і каже, що чиновники не можуть вивезти людей. І якщо вони їх не вивезуть, він поселить евакуйованих на їхніх дачах у Конча-Заспі. Тобто, він їх лякає людьми, які можуть бути нічим не хворі. Президент оголошує на всю країну людей, яких вивозять з Китаю біологічною зброєю проти своїх політичних опонентів», — сказав Портников.

На його думку, Зеленському час зрозуміти, що гра в «Кварталі 95 закінчилася, принаймні, на час президенства.

«Може йому смішно, але це не „Квартал 95“. Це життя людей. Я весь час кажу, що гра в „Кварталі 95“ закінчилася, принаймні, на час президенства. Потім підеш у відставку, будеш собі грати досхочу. Але зараз ти відповідаєш за життя людей. І за тих, кого евакуюєш, і за тих кого привозиш. Ні, він жартує, йому смішно», — обурився Портников.

Схожі новини