Передплата 2024 «Добрий господар»

Умисне вбивство: Поліція перекваліфікувала справу про смерть екскерівника телеканалу "Інтер"

Поліція перекваліфікувала справу про смерть колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького в будинку ексглави МЗС Леоніда Кожари із самогубства на умисне вбивство

Про це повідомляє поліція Київської області.

«Перекваліфікація із самогубства на умисне вбивство відбулася за погодженням із прокуратурою. Проводяться слідчі дії», — заявили у поліції.

За даними правоохоронців, попередньо було встановлено, що у будинку перебувало троє осіб: подружжя і їхній гість. Усі троє вживали алкогольні напої. За словами жінки, вона була в іншій кімнаті, коли гість нібито вистрілив собі в голову із пістолета господаря.

Для встановлення всіх обставин події було призначено ряд експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну.

«На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям», — заявили у поліції.

За погодженням із прокуратурою кримінальне провадження перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство — ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

За інформацією ЗМІ, трагедія сталась у будинку міністра закордонних справ України у 2012−2014 роках Леоніда Кожари. Загиблий Сергій Старицький — колишній керівник телеканалу «Інтер», гендиректор телекомпанії «Тоніс» та один із власників рекламного холдингу Atlantic group.

Схожі новини