Передплата 2024 «Добра кухня»

Got to be free, музика Революції. Петро Порошенко побував на рок-концерті

  • 22.02.2020, 18:52
  • 2 030

У ці дні, коли ми згадуємо події Революції Гідності, саме час відвідати рок-мюзикл Got to Be Free. Саме тому ми зібралися разом із родинами Небесної Сотні, депутатами та активістами у Театрі на Подолі.

Про це Петро Порошенко написав у своєму Фейсбук.

«Це був один із найкращих вечорів в моєму житті. Моя наполеглива порада: обов’язково приходьте на цю виставу. Але хочу одразу попередити, що більшість квитків вже розкуплені на рік вперед! І це означає, що творче переосмислення Революції Гідності близьке і потрібне людям.

Щиро дякую своєму другові Володимиру Лавренчуку за таке прекрасне і проникливе зображення на сцені подій шестирічної давнини. Байдуже хто ким був тоді. Хтось був банкіром, хтось перекладачем, хтось IT-фахівцем, хтось робочим, хтось депутатом — ми всі були разом і ми всі були і будемо українцями.

І ми знаємо: краще за Україну нічого не існує. Ми не дамо переписати історію. Ми не дамо оббрехати Революцію Гідності і Героїв Небесної Сотні. Ми не здамо Україну, бо ми її дуже-дуже любимо. Нас точно не здолати. Ми народжені бути вільними!"

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень