Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліція розслідує смерть ексголови правління "Інтера" в домі ексміністра: друг загиблого заявляє про вбивство

  • 22.02.2020, 18:14
  • 677

Поліція розслідує загибель підприємця Сергія Старицького в селі Чайки на Київщині як самогубство. Водночас друг Старицького Володимир Костерин вважає, що його застрелили.

Про це повідомляє поліція Київщини, Володимир Костерин у Facebook, рекламний холдинг Atlantic Group, Українська правда.

«Повідомлення на спецлінію 102 надійшло від жительки села Чайки про те, що у будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини зі столиці.

За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Там поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Загиблим виявився 56-річний житель Києва. На місці події у якості речового доказу вилучено пістолет марки «Jericho 941 PSL», набої та гільзу.

За попередніми даними, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах".

В поліції зазначили, що тіло померлого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою відміткою «Самогубство».

Водночас підприємець Володимир Костерін написав, що був другом загиблого і повідомив про інформацію «від експертів» про те, що в нього стріляли з відстані 3−5 метрів.

«Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Бо це неправда. Інформація, яка надходить від експертів, іншого роду, стріляли з 3−5 метрів.

Знав Сергія десятки років, його цілеспрямованість, характер і активність завжди позитивно заряджали оточуючих. У нього було багато планів з розвитку бізнесу і нових проєктів".

Разом з тим, рекламний холдинг Atlantic Group, гендиректором якого був Старицький, повідомив лише, що той загинув у п'ятницю пізно ввечері.

Там зазначили, що Старицький став співзасновником Atlantic Group в 1992 році. Раніше працював у Держтелерадіокомпанії України керівником відділу Міжнародних та комерційних відносин. У 2005−2006 роках — голова правління телеканалу «Інтер», з 2007 відновив свою діяльність зі стратегічного управління Atlantic Group на посаді генерального директора.

Схожі новини