Передплата 2024 ВЗ

Букмекери спрогнозували ймовірного переможця Нацвідбору на Євробачення-2020

  • 22.02.2020, 17:31
  • 2 118

Професійний букмекер спрогнозував імовірного переможця сьогоднішньої боротьби за право представляти Україну у травні в Нідерландах.

Сьогодні ввечері відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення -2020, у який вийшло 6 переможців з обох півфіналів. Професійний букмекер Максим Кравець спрогнозував імовірного переможця сьогоднішньої боротьби за право представляти Україну у травні в Нідерландах, повідомляє УНІАН.

За його словами, фінал може стати найбільш непередбаченим за всю історію шоу, бо на перемогу претендують одразу чотири учасники.

Зважаючи на попередні результати Нацвідбору Євробачення -2020 мінімальні шанси на перемогу у GO-A (коефіцієнт — 40,0) та Девіда Аксельрода (100,0).

«У перших аж надто нішева музика, а в Аксельрода пісня мало того, що відверто нудна, так ще й плагіат на пісню 80-х років від софт-рок групи Chicago», — пояснив Кравець.

На думку букмекера, головними фаворитами сьогоднішнього шоу можуть стати: тернопільський гурт TVORCHI (2,4), KHAYAT (2,8), Jerry Heil (4,2).

Також Кравець зазначив, що букмекери трохи недооцінюють співачку KRUTЬ (6,0).

«Вона несподівано виграла перший півфінал і не здивуюся, якщо в результаті виграє і фінал. Пісня справді дуже ніжна і красива, хоча до вокалу питання є. Але оцінюючи шанси Круть, треба пам’ятати один момент — ще ніколи український відбір не вигравав той, хто не вигравав півфінал», — наголосив він.

Відтак букмекер радить ставити на обох, але розділити суми: 60% на TVORCHI і 40% на KRUTЬ.

Схожі новини