Передплата 2024 «Добрий господар»

У будинку ексміністра закордонних справ України застрелили людину

  • 22.02.2020, 13:33
  • 1 657

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара і загиблий за дивних обставин у його будинку 21 лютого підприємець Сергій Старицький під час НП перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел у поліції, стрілянина сталася під час застілля. Одна з його учасниць Марина К. повідомила, що компанія випивала з 15:00.

Після цього жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням у голову і пістолетом у руці.

Згідно з інформацією джерела, характер поранення і положення тіла вказує на те, що підприємця могли вбити. На момент прибуття співробітників поліції Кожара перебував в неадекватному стані.

Як повідомляє «Дзеркало тижня», смерть наступила в результаті стрілянини з пістолета Jericho 941 — нагородної зброї ексміністра Кожари. Зазначимо, що Кожара любив постріляти, коли вип'є.

Пізніше в мережі з'явилися фото і відео з місця НП. Однак зйомці намагалися перешкоджати невідомі люди в костюмах.

Про загиблого відомо, що раніше він очолював компанію «Спорт медіа проєкт». Вона займалася виданням журналів і газет, але припинила діяльність ще у 2008 році. Крім того, Старицький працював в агентстві Atlantic Group і ходили чутки про його призначення на посаду на телеканалі «Інтер» у 2006 році.

Схожі новини