Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Міністерка на карантині, а зло – українці?". "Слуга народу" розгромив очільницю МОЗ

Ситуація з коронавірусом показала тотальний провал міністерства

Народний депутат від «Слеги народу» Дмитро Гурін висловився про поведінку очільниці міністерства охорони здоров'я Зоряни Скалецької та повну некомпетентність її команди.

Про це Гурін написав з своєму блозі.

«Якщо вам здається, що ситуація з коронавірусом — тотальний провал міністерки Скалецької та комунікацій МОЗ, вам не здається, — вважає нардеп. — Два роки тому ми в попередній команді МОЗ так само зіткнулися з епідеміологічною загрозою — спалахами кору. Результат дій команди Супрун — підвищення рівня планової вакцинації дітей до року на кір із 50% до 93,7% - за 1 (один) рік.

Це були реальні спалахи кору, реальні пацієнти і сотні тисяч доз гуманітарної допомоги. Завдання сьогодні, нагадаю, — потримати людей два тижні на карантині"

Гурін вважає, що МОЗ не має реального плану дій, не налагодив комунікації з людьми. «Що робити звичайній людині, якщо у неї є підозра щодо себе? Хтось бачив інструкції на поліклініках? МОЗ, ау?

І головне — хто тепер зло? Жорстокі негідні українці. Такі тварі, в річницю Революції Гідності, а-яй-яй.

Дуже круто. Тобто, не міністерка, яка все провалила, винна, а саме українці. Знову поганий народ, уже чули, якраз шість років тому", — іронізує автор.

«Ще раз. Міністерка не у відставці, а в карантині. А ви тут тримайтеся, поки вона в карантині. Займайтеся протиепідемічними заходами, — пише Гурін. — Президента підставили, прем'єра підставили, уряд підставили, депутатському корпусу сьогодні звітують, що все ну просто в шоколаді.

Нам говорили, що Скалецька — це явище тимчасове і що це команда президента. Одне з двох точно брехня.

Олексію Гончарук, як думаєш, що саме?", — риторично запитує нардеп від «Слуги народу».

Схожі новини