Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Цирк продовжується": Арахамія виявився зіркою "Битви екстрасенсів"

  • 21.02.2020, 10:57
  • 1 505

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія знімався в передачі "Битва екстрасенсів" телеканалу СТБ.

Відповідне відео оприлюднила на своєму YouTube-каналі одна з учасниць шоу Анна Арджеванідзе, передає OBOZREVATEL.

За правилами випробування, вона нібито повинна була знайти серед декількох чоловіків в залі мільйонера. Ним виявився Арахамія, якого в передачі представили як Девіда Брауна.

«Людина з великим серцем, з мільйонами — це ви. Вам воздається за те, що ви допомагаєте комусь», — звернулася в сюжеті жінка-екстрасенс до Арахамії.

Він підтвердив, що вона мала рацію, і розповів, чим займається. «Я заснував один з найбільших волонтерських фондів в країні, там більше 400 млн грн зібрали, допомогли армії, сім'ям загиблих», — сказав Арахамія.

На новину про зйомки Арахамії в телешоу одразу ж відреагували користувачі мережі та популярні спільноти. Так, пост цьому присвятили на сторінці «Церква свідків покращення» і народний депутат України від «Європейської солідарності» Володимир Ар'єв. Також бурхливе обговорення телевізійного досвіду Арахамії спалахнуло в коментарях під дописами.

«Цирк триває», «Всі вони вийшли з масовки», «Так чуваків по тим же самим оголошенням і набирали — грати ролі міністрів, депутатів та інше», «Іспанський сором! Волаю», «І запам'ятай: тебе немає в телевізорі, тебе немає у владі», «У них там пороблено?» — пишуть українці.

Схожі новини