Передплата 2024 «Добрий господар»

«Справа Шеремета»: суд переніс на 2 березня розгляд апеляції на арешт ветерана АТО Антоненка

  • 20.02.2020, 15:34
  • 591

Колегія суддів Апеляційного суду Києва перенесла на 2 березня розгляд скарги адвокатів підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка (Riffmaster) на рішення про тримання його під вартою.

Рішення про перенесення ухвалили через витребування з боку захисту у слідчих інформації щодо зросту особи з відео, яке розглядається правоохоронцями як «доказ» у справі щодо Андрія Антоненка, повідомляє Радіо Свобода.

5 лютого Печерський райсуд Києва продовжив до 4 квітня тримання під вартою Андрія Антоненка.

14 лютого Апеляційний суд Києва залишив чинним запобіжний захід іншій підозрюваній у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко — арешт до 3 квітня. Того ж дня цей суд залишив ще одну фігурантку Яну Дугарь під нічним домашнім арештом до 4 квітня.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Нині серед підозрюваних у причетності до його вбивства — сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтер Юлія Кузьменко. За даними МВС, також подружжя Грищенків — Інна та Владислав — «становлять оперативний інтерес для слідства у справі Шеремета».

Схожі новини