Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Кремлі розповіли подробиці відставки Суркова

  • 19.02.2020, 13:41
  • 799

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що глава Кремля Володимир Путін зустрічався зі своїм звільненим напередодні радником Владиславом Сурковим, і висловив упевненість, що талант і досвід останнього «знайдуть своє застосування».

Як передає УНІАН у РФ, про це Пєсков сказав журналістам.

«Вони зустрічалися (Путін і Сурков), він (Сурков) був звільнений з займаної посади за власним бажанням. Ніяких сумнівів немає, що багаторічний досвід і, без перебільшення, талант Суркова знайдуть своє застосування», — заявив Пєсков.

На запитання, чи буде це застосування на українському напрямку або в іншій сфері, Пєсков відповів: «Тут я не беруся щось прогнозувати. Тут немає сумнівів, він може бути задіяний в самих різних напрямках, не тільки українському».

Пєсков підкреслив, що не має даних, де далі збирається працювати Сурков, і інформацією з приводу причин його заяви про звільнення.

Нагадаємо, у січні з'явилися повідомлення про звільнення Владислава Суркова з посади помічника президента Р Ф Володимира Путіна. Сурков займався «куруванням політики стосовно України».

11 лютого Пєсков заявив, що «український напрямок» та «питання інтеграції» курирує заступник глави адміністрації президента Р Ф Дмитро Козак. 18 лютого на сайті президента РФ був оприлюднений указ про звільнення Суркова.

Схожі новини