Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Хмельниччині рятівники знайшли на дні водойми тіло загиблої 5-річної дівчинки

  • 18.02.2020, 17:13
  • 635

Дитина зникла вчора надвечір

Вчора до поліції звернувся голова Загінецької сільської ради із повідомленням про те, що в період часу з 16:00 до 17:00 години з двору будинку по вулиці Максимчука зникла 5-річна дівчинка.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Хмельницької області.

Як зазначається, спочатку матір із сусідами намагалися знайти дитину самотужки, а коли пошуки не дали результатів, звернулись до поліції. Впродовж ночі дитину шукали понад 200 чоловік: працівники Деражнянського відділення та Летичівського відділу поліції, бійці роти поліції особливого призначення, співробітники Головного управління Нацполіції, рятувальники, місцеві жителі.

Правоохоронці прочісували наближені до будинку лісосмуги, опитували місцевих жителів. Проте пошуки не давали очікуваних результатів. Вранці водолази ДСНС перевірили ставок, розташований неподалік будинку, де жила дівчинка. На жаль, побоювання місцевих жителів підтвердились — тіло дитини знайшли на дні водойми. Вона провалилась під крихкий лід. Варто зазначити, що дівчинка зростала у неповній сім’ї і виховувалась тільки мамою.

Жінка, у свою чергу, раніше притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Тож наразі працівники поліції продовжують працювати на місці і встановлюють усі обставини, що призвели до трагедії.

Схожі новини