Передплата 2024 ВЗ

Коронавірус - не перешкода для справжньої любові. Зворушливе фото з Китаю

ВВС опублікувала зворушливе фото із закритого на карантин китайського міста Сюйчжоу

Поліцейський уперше за 10 днів бачить дружину, яка працює медсестрою в місті Сюйчжоу, закритому на карантин через коронавірус.

Це фото китайському державному ЗМІ Guancha надіслав один із мешканців міста. Воно стало вірусним у соцмережах.

Переглянути цей допис в Instagram

Поліцейський уперше за 10 днів бачить дружину, яка працює медсестрою в місті Сюйчжоу, закритому на карантин через коронавірус. Це фото китайському державному ЗМІ Guancha надіслав один із мешканців міста. Воно стало вірусним у соцмережах. Ван Шувень - медсестра в лікарні медуніверситету. Саме тут обладнали відділення для хворих із новим вірусом. Від початку спалаху Шувень, як і багато інших медпрацівників, практично не залишала робочого місця. Жінці 47 років, вона не була вдома вже понад 10 днів. Її чоловікові Ван Шенькуну - 48. Він теж працює цілодобово, аби забезпечити порядок у закритому на карантин місті. «Я страшенно сумував. Хотів просто поглянути на неї, щоб мені стало спокійніше», - розповів Ван. Він прийшов до лікарні о 7:30 ранку, аби хоч на кілька хвилин її побачити. #bbcukrainian #bbc_ua #china #coronavirus #love #китай #здоровя #новини #кохання #любов #дружина Фото Guancha.cn

Допис, поширений BBC News Ukrainian (@bbc_ua)

Ван Шувень — медсестра в лікарні медуніверситету. Саме тут обладнали відділення для хворих із новим вірусом. Від початку спалаху Шувень, як і багато інших медпрацівників, практично не залишала робочого місця.

Жінці 47 років, вона не була вдома вже понад 10 днів. Її чоловікові Ван Шенькуну — 48. Він теж працює цілодобово, аби забезпечити порядок у закритому на карантин місті. «Я страшенно сумував. Хотів просто поглянути на неї, щоб мені стало спокійніше», — розповів Ван.

Він прийшов до лікарні о 7:30 ранку, аби хоч на кілька хвилин її побачити.

Схожі новини