Передплата 2024 ВЗ

Біля Зеленського формалізувалася людина з дружніми контактами в Кремлі - Ар'єв про призначення Єрмака

  • 11.02.2020, 14:10
  • 715

Людина з дружніми контактами в Кремлі та особистими бізнес-інтересами в Російській Федерації формалізувалася біля президента Володимира Зеленського.

Так у своєму Facebook прокоментував призначення нового глави Офісу президента Андрія Єрмака народний депутат фракції «Європейська солідарність» Володимир Ар'єв.

«Отже, людина з дружніми контактами в Кремлі та особистими бізнес-інтересами в РФ формалізувалася біля Зеленського. Далі буде два варіанти, і обидва вигідні Москві: перший — спроба вести Україну до „миру“ за російським сценарієм; другий — за умови протидії цьому сценарію збоку українців, які розуміють до чого йде, довести до протистояння, підігріваючи його градус (пабліки проросійських одіозних персонажів вже давно готуються до цього, дії певних правоохоронних структур підвищують рівень ненависті також)», — написав Ар'єв.

Він зауважив, що можливий і третій, позитивний варіант, але для цього треба не боятись агресора і налаштуватись на тривалий опір.

«Сильних світ поважає і змушений підтримувати, слабких ні. Політика Зеленського наразі без змін, вона завела Україну в стан цугцвангу і вже неважливо хотів він цього чи ні. Боюсь, без втрат не вийдемо. Добре, якщо вони будуть невеликі», — додав Ар'єв.

Нагадаємо, помічник глави української держави Андрій Єрмак очолив Офіс президента України замість Андрія Богдана.

Схожі новини