Передплата 2024 ВЗ

Зеленський допускає звільнення в Офісі президента через постійні конфлікти у команді

  • 11.02.2020, 11:58
  • 706

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що в його команді є конфлікти, які заважають працювати.

«Є конфлікти. Вони заважають працювати. Я завжди проти таких конфліктів, тому що в них немає переможців і не буває нічиїх. На жаль. Тому ми втрачаємо або час, або втрачаємо людей. А всі, хто працюють в Офісі, вони всі — професійні люди. Тобто ми сто відсотків когось будемо втрачати. Тому що ти не можеш жити в постійному конфлікті. Ось і все», — сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Зеленський також зазначив, що він працює не лише з тими людьми, яким довіряє. «Просто це трохи різні люди — з ким я працюю, а кому довіряю. Якщо ми говоримо, з ким я працюю, то в Офісі президента у мене є дві-три людини, яких я знаю давно. З іншими ми почали працювати чи упродовж виборчої кампанії, чи після того, як перемогли, познайомилися, чи ці люди, ще коли нас не було, працювали тоді ще в Адміністрації президента», — пояснив він.

Глава держави навів приклад, що в нинішньому Кабінеті Міністрів був єдиний міністр, якого він знав з університетських часів — екс-міністр розвитку громад та територій Альона Бабак, і то її, за словами Зеленського, не можна було назвати «його людиною». «Після університету я її не бачив. Тобто це не моя людина. Ми просто вчилися в одному виші, тому ми знали один одного», — додав він.

Говорячи про довіру, президент розповів, що він довго не довіряє людям, але потім, коли вже повірив людині, ніхто не може його переконати, що це не та людина, яка «чимось там займається нехорошим, недобрим». «Я дуже складно розлучаюся з людьми, дуже складно», — наголосив він.

Схожі новини