Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В окупованому Криму мати жорстоко зарізала 7-річного сина

  • 09.02.2020, 14:13
  • 786

У Сімферополі в анексованому Криму в салоні автомобіля знайшли тіло 7-річної дитини з численними ножовими пораненнями.

Про це з посиланням на «Слідчий комітет» Криму повідомляє підконтрольне окупаційній «владі» інформагентство «Кримінформ», передає OBOZREVATEL.

«Пізно ввечері 8 лютого в салоні автомобіля, припаркованого на вулиці Сельвінського міста Сімферополя, було виявлено тіло 7-річного хлопчика з множинними колото-різаними пораненнями в живіт і груди. Поруч із машиною з ознаками медикаментозного отруєння без свідомості перебувала жінка, як пізніше встановило слідство — мати дитини», — повідомила «офіційна представниця регіонального управління СК» Ольга Постнова.

На місце злочину прибула слідчо-оперативна група й криміналісти.

«Слідчим відділом» Київського району міста Сімферополя попередньо встановлено, що вранці 8 лютого 40-річна жінка забрала сина в чоловіка, з яким він проживав після розлучення батьків, і мала повернути дитину у визначений час. Коли ж, ближче до вечора, жінка перестала виходити на зв'язок, родичі забили на сполох. Увечері її в несвідомому стані з ознаками медикаментозного отруєння виявили біля машини перехожі, які й викликали співробітників правоохоронних органів", — повідомила Постнова.

Жінку госпіталізували. За фактом події порушили кримінальну справу за пунктом «в» частини 2 статті 105 КК РФ (Скоєння вбивства малолітньої особи, яка свідомо для винного перебуває в безпорадному стані).

«У процесі огляду місця злочину вилучено докази, які свідчать про заподіяння смертельних поранень дитині її матір'ю, знаряддя вбивства, порожні упаковки від сильнодіючих медичних препаратів. Ведуться допити родичів і найближчого кола осіб сім'ї, призначені всі необхідні експертизи», — уточнили в «СК».

Схожі новини