Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Таїланді ліквідували військовослужбовця, який розстріляв у місті 25 осіб

  • 09.02.2020, 08:34
  • 561

Військовослужбовця, який влаштував в місті Накхонратчасіма на північному сході Таїланду стрілянину, в результаті якої загинули 25 осіб і отримали поранення 63 людей, ліквідовано.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Стрілок був убитий на території торговельного центру. «Поліція ліквідувала злочинця і врятувала вісім заручників. Деякі з них були поранені», йдеться в повідомленні.

«Спасибі поліції і військовим, які вирішили цей інцидент, — написав міністр охорони здоров'я країни Анутін Чарнвееракул на своїй сторінці в Facebook. — Надзвичайно!» Глава відомства також висловив співчуття родинам загиблих і постраждалим, запевнивши, що «лікарі подбають про здоров'я кожного, кого до них доставлять».

Більше 60 осіб отримали поранення в результаті інциденту зі стріляниною в одному з торговельних центрів міста Накхонратчасіма на північному сході Таїланду.

За уточненими даними, які навів телеканал Thai PBS, кількість постраждалих досягла 63 осіб.

13 осіб були відправлені в місцеву лікарню, вісім з них прооперовано. Жертвами стрілка стали 25 осіб.

Нагадаємо, у суботу 32-річний військовослужбовець армії Таїланду капрал Яккрапант Томмі застрелив свого командира і двох осіб у військовому таборі, а потім зник, викравши автомобіль. По дорозі до торгового центру «Термінал-21» він обстріляв мирних жителів. Опинившись всередині, солдат знову відкрив вогонь, після чого взяв людей в заручники.

Схожі новини