Передплата 2024 «Добра кухня»

ДБР повідомило про підозру експрикордонникам, які вивозили Саакашвілі в Польщу

  • 07.02.2020, 15:58
  • 582

Державне бюро розслідувань повідомило колишнім прикордонникам про підозру щодо перевищення влади при переміщенні Міхеїла Саакашвілі за межі України.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань провели обшуки на території Одеської області і у м. Києві та повідомили про підозру у перевищенні влади або службових повноважень колишнім керівникам підрозділів Державної прикордонної служби України (ч. ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України)», — повідомили у ДБР.

Зазначається, що колишній керівник Департаменту оперативної діяльності Адміністрації Державної прикордонної служби України і Окремого відділу Адміністрації Державної прикордонної служби України «організували незаконне затримання Міхеїла Саакашвілі та його переміщення до Республіки Польща у лютому 2018 року».

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Схожі новини