Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відомий український науковець назвав нинішній Кабмін дітьми

  • 03.02.2020, 16:33
  • 869

Доктор філологічних наук, автор численних книг з питань інформаційних війн і комунікативних технологій Георгій Почепцов вважає, що останні скандали з витоком інформації з Кабінету міністрів не впливають на демократію чи мораль суспільства.

Таку думку науковець висловив в інтерв’ю «Главкому».

Почепцов зауважив, що ймовірна інформація про те, що скандал «з плівками Гончарука» був вигідний комусь з представників владних структур, швидше за все є неправдивою, бо вона стала б основою для посилення безпорядків. «А це не вигідно для нової влади», — наголосив аналітик.

«Слава Богу, що подібного ми не чуємо з засідань в МВС чи в Міністерстві оборони. Якби подібні речі ми почули ще звідти, то всі вони однозначно вже пішли б у відставку. А на нинішній Кабмін ми дивимось, як на дітей», — сказав Почепцов.

Експерт зазначив, що свого часу скандал з «плівками Мельниченка» був набагато серйозніший, оскільки було звинувачення у вбивстві. «Що ж стосується запису Гончарука, то нічого страшного там не прозвучало», — стверджує Почепцов.

Нагадаємо, ввечері 15 січня в мережу на один з каналів на Youtube злили аудіо, де прем'єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів в країні. У підписі було зазначено, що розмова відбувалася за участі міністра фінансів Оксани Маркарової і двох заступників глави Нацбанку Катерини Рожкової і Дмитра Сологуба. У бесіді обговорювали ревальвацію гривні і економічну стратегію розвитку України.

Схожі новини