Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сьогодні минаюь п'яті роковини з дня трагічної ДТП, у якій загинув Андрій Кузьменко

  • 02.02.2020, 12:13
  • 1 689

Сьогодні, 2 лютого, минає рівно п’ять років з дня трагічної ДТП, яка забрала життя лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменко. Про це пише “УНІАН”.

Фатальна аварія сталася у 2015 році. Близько 7.00 год., автомобіль Кузьми зіткнувся з молоковозом у Дніпропетровській області. За данними поліції, співак виїхав на зустрічну смугу на заокругленій ділянці дороги, внаслідок чого і сталося зіткнення. Кузьма, від отриманих травм, загинув на місці аварії, пасажирка його автомобіля була госпіталізована.

Колеги Андрія Кузьменка стверджують, що він був дуже гарним та уважним водієм. У той же час, журналісти знайшли таємничого свідка аварії, який стверджує, що аварію підлаштували, однак його свідчень у матеріалах справи немає. Свідок розповів, що був ще один учасник ДТП.

Автомобіль «Honda» затис машину Кузьми так, що він ніяк не міг вивернутися від молоковозу. Також він сказав, що ще впродовж півгодини після аварії Андрій Кузьменко був живий.

У день смерті Кузьми тисячі українців вийшли на площі своїх міст, щоб заспівати пісні «Скрябіна» та вшанувати пам’ять співака. Такі акції проходять й досі: у день народження та день смерті музиканта.

Андрій Кузьменко запам’ятався шанувальникам гарним почуттям гумору та глибокими змістовними текстами, а також активною громадянською позицією. Гурт «Скрябін» записав десятки пісень, серед яких більшість авторства Кузьми.

У репертуарі гурту є як ліричні пісні про любов та дружбу, так і ті, що відображають жорстку громадянську позицію співака.

Схожі новини