Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії вчителька поставила учениці оцінку на лобі

  • 28.01.2020, 20:33
  • 820

В одній зі шкіл Новосибірська (Росія) вчителька поставила учениці 3-го класу оцінку на лобі, тому що вона забула щоденник.

Про інцидент розповів KP.RU батько однокласниці дівчинки, яка постраждала від вчительки. Адміністрація школи слова чоловіка заперечує, а в батьківському комітеті впевнені, що так він зводить особисті рахунки з педагогом, пише Моя Школа OBOZREVATEL.

Дочка чоловіка розповіла, що під час виставлення оцінок за перевірочну роботу одна з її однокласниць зізналася, що забула щоденник вдома. Вчителька поставила оцінку «5» на лобі школярки і розписалася. Дівчинка втекла в сльозах в туалет, чорнило вдалося відмити.

«Це було при 20 учнях. Коли я це почув, на емоціях подзвонив вчительці і посварився з нею. А якщо це наступного разу з моєю дитиною повториться?» — обурився новосибірець.

Після дзвінка вчителька написала доповідну, де зазначила, що чоловік в стані алкогольно сп'яніння зателефонував їй і нахамив. Представниця батьківського комітету стала на захист вчительки, заявивши, що таким способом батько дівчинки вирішив звести з нею особисті рахунки.

Схожі новини