Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові в піцерії відвідувачка знайшла живих тарганів у їжі

  • 28.01.2020, 17:34
  • 762

Львів’янка Ірина Колос поділилася у соцмережах відео, яке зняла у піцерії "Family", що у Львові на вулиці Широкій, 64.

Обурена відвідувачка показала, що у їжі на прилавку повзають таргани, при цьому у закладі продовжують обслуговувати клієнтів.

Більшість львів'ян були шоковані побаченим та відзначали, що нещодавно й самі там їли чи навіть приводили туди своїх дітей на святкування днів народжень. Були й такі, хто відзначив — у багатьох закладах на Левандівці і не лише є таргани, тож це не дивина, і що вони особисто не перестануть відвідувати піцерію через таку «дрібницю», пише «032.ua», передає Форпост.

Адміністрація закладу, у свою чергу, публічно вибачилась перед відвідувачами і зазначила, що вони самі шоковані побаченим.

«Нам надзвичайно прикро і ми вибачаємось перед кожним відвідувачем! Важко підібрати потрібні слова, але я все ж спробую. Перше, що хочеться сказати, що дератизація в закладі проводиться згідно норм щомісячно і на це у нас, звичайно, є всі підтверджуючі документи. Друге, нам важко пояснити чому сталась сьогодні така ситуація, яку ми можемо бачити на відео. Можливі припущення: вентиляційні канали, підвальні приміщені, прилеглі будівлі тощо. Третє, ми вже почали розбиратись чи це не провакація, але в будь якому випадку ми обов’язково проведемо ряд усіх необхідних заходів щоб все сприяло правильній та безпечній роботі і саме головне безпеці наших відвідувачів! Вже прийняті всі необхідні міри. Такого більше не повториться», — написав МішаГрабовенський у день публікації відео.

Уже сьогодні, 28 січня, той самий представник закладу зауважив, що у піцерії на наступний день провели генеральне прибирання, щоб виявити проблему з тарганами, але їх вони не знайшли.

Схожі новини