Передплата 2024 «Добрий господар»

"Ні реабілітації Путіна!". Петро Порошенко зустрівся з Дональдом Туском

Під час робочого візиту до Брюсселя голова політичної партії "Європейська солідарність", п’ятий президент України зустрівся з Президентом Європейської народної партії.

Петро Порошенко висловив вдячність Європейському Союзу за тверду багаторічну єдність і солідарність з Україною у її боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності держави, повідомила пресслужба «ЄС».

Петро Порошенко наголосив на важливості продовження політики санкцій ЄС щодо Російської Федерації за агресію проти України, систематичний зрив мирного процесу на Донбасі та анексію Криму.

Висловлено застереження щодо спроб міжнародної реабілітації президента Путіна без відповідних змін у поведінці Москви.

П’ятий Президент України наголосив на важливості збереження та посилення проукраїнської коаліції на підтримки нашої держави. Він звернувся із закликом забезпечити збереження українського питання серед ключових пріоритетів діяльності Європейського Союзу.

Зі свого боку Президент Європейської народної партії запевнив у твердій підтримці України та наголосив на нагальності продовження євроінтеграційного руху і неухильного дотримання демократичних норм і принципів.

Петро Порошенко та Дональд Туск також обговорили перспективи розвитку відносин партнерства між Європейською народною партією та «Європейською Солідарністю».

Схожі новини