Передплата 2024 «Добра кухня»

"Він – хороша машина", - Зеленський про Гончарука

  • 25.01.2020, 15:58
  • 716

За словами президента, прем'єру потрібно ще трохи часу, щоб показати результат

Президент Володимир Зеленський вважає, що поки немає підстав для відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це він сказав в інтерв'ю ізраїльському «9-му каналу», передає Сьогодні.

«Залишив (Гончарука на посаді, — Ред.). Я вважаю, що всьому є об'єктивні причини. Як сказати … Як хороша машина. Він — хороша машина. Він не наїздив ще ту кількість кілометрів, після якого ви міняєте автомобіль. І це не тому, що я його зараз порівнюю з річчю. Це просто алегорія. Молодий, як мені здається, дуже потрібний цій країні. І речі, які ми обговорили, нюанси, він повинен їх змінити. Він втомиться — він піде. Він не впорається — він звільнить це крісло. Це справедливо», — сказав він.

За словами президента, прем'єру потрібно ще трохи часу, щоб показати результат.

«Насправді цей час біжить в Україні дуже швидко. І всі кажуть: «Ну, коли ж, ну що ж?». Чотири місяці він на посаді. Як ми його вибрали в Верховній Раді України, формуючи команду і очищаючи стару, він працює чотири місяці. Так і є: вересень, жовтень, листопад, грудень. Січень — п'ятий місяць. Тому ще є у нього запал «, — сказав Зеленський.

Схожі новини