Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардеп Кива може “загриміти під фанфари”...

І поза сесійною залою народні депутати умудряються вляпатися у непривабливі історії. Цього разу хроніку скандальних політичних новин розширив представник фракції “Опозиційна платформа — За життя”, член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Ілля Кива.

Днями колишній радник глави МВС Кива відпочивав у столичному ресторані «Мокко». Камера відеоспостереження зафіксувала, як в один із моментів нардеп підійшов впритул до іншого відвідувача і щосили вдарив його головою в обличчя. Відповідь не забарилася: потерпілий у стилі Кличка завдав Киві бокового удару кулаком. Хто знає, чим би закінчилося це з’ясування стосунків, якби не охоронці парламентарія.

Опонентом Киви виявився учасник АТО Михайло Майман. Каже, що відпочивав з другом і його донькою. Неподалік сидів Кива, якого знає з часів перебування на фронті. Він голосно матюкався, через що Майман зі своєю компанією вирішили покинути заклад. Тоді нардеп підійшов до атовця і вдарив його…

Офіс Генпрокуратури повідомив, що колишній фронтовик звернувся до них із заявою про побиття. У зв’язку із цим відкрито кримінальне провадження за нанесення тілесних ушкоджень (через відміну депутатської недоторканості жодних обмежень у процесуальних діях ГПУ тепер не має). Майман каже, що змушений був звернутися до медиків, які діагностували у нього перелом носа.

Своєю чергою, Кива повідомив, що Майман першим напав на нього. Каже, що знайомі давно, і що Майман не раз погрожував йому в соцмережах. Нардеп додав скріншоти цих повідомлень-погроз, на яких видно, що Майман називає Киву наркоманом, мародером, хабарником, ґвалтівником і каже, що за ці злодіяння Кива має сидіти у тюрмі.

Ілля Кива регулярно потрапляє у халепи. У середині січня парламентські фотографи зафіксували, як цей нардеп розглядав на телефоні інтимні фото. Ще раніше у соцмережах поширили відео, на якому було видно, як соратник Медведчука у депутатському кріслі активно розминає свій статевий орган…

І рукоприкладство Киві не чуже. Відомий блогер Денис Казанський не так давно помістив відеоролик, знятий у центрі Києва, де видно, що людині, яка зробила Киві зауваження, той обіцяє… відрізати голову.

Схожі новини