Передплата 2024 «Добра кухня»

Гончарук розповів про можливу відставку та про стосунки із Зеленським

  • 23.01.2020, 10:40
  • 543

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив, що ні він, ні його уряд не маю наміру йти у відставку.

Про це він сказав під час виступу на Українському сніданку у Давосі, передає Громадське.

«Уряд нікуди не йде, уряд продовжує працювати, ми не плануємо ніякі відставки. Це чутки. Навколо уряду точиться зараз багато провокацій, маніпуляцій, зливів, брудної гри … Ми будемо залишатися настільки довго, наскільки дозволятиме довіра всередині команди. Зараз з довірою проблем жодних немає», — зазначив Гончарук.

«Я не планую нікуди йти, у нас чудові відносини всередині команди з президентом, у нас чудова безпрецендентна взаємодія з усіма найвищими органами влади», — додав він.

Нагадаємо, 15 січня у мережі опублікували нібито аудіозапис наради у прем’єр-міністра Олексія Гончарука, на якій він каже про примітивне розуміння економіки у президента Володимира Зеленського, а себе називає «профаном».

Глава парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія стверджує, що була «склейка» фраз різних людей в різний час, яку хтось робив заради сенсації.

Сам Гончарук після зливу заявив, що команду президента та уряду не зламати, однак уже 17 січня заявив, що написав заяву про відставку. От тільки подав її не у Верховну Раду, як це передбачено законом, а президенту, який взагалі не має права відправляти прем'єра у відставку. Врешті Зеленський заявив, що вирішив надати Гончаруку ще один шанс.

Схожі новини