Передплата 2024 «Добра кухня»

"Погрожував відрізати голову": АТОвець, учасник бійки з Кивою розповів свою версію інциденту

  • 23.01.2020, 09:13
  • 1 159

Другий учасник бійки, яка сталася з нардепом від "Опозиційної платформи - За життя" Іллею Кивою в столичному ресторані, ветеран АТО Михайло Майман, розповів свою версію події.

Про це він сказав в ефірі каналу «Наш», передає УНІАН. За його словами, в ресторан він прийшов на зустріч зі своїм другом, який там перебував з дочкою. Там же був присутній і нардеп — «сидів спиною в метрі від нас».

«Ми сиділи просто спілкувалися, Ілля сидів зі своїми друзями. Як я вже зараз знаю, це виявилися кримінальні авторитети Дніпропетровська та інших областей. Ми стали виходити, тому що Ілля голосно розмовляє, всі знають. Вони як раз ділили Дніпропетровську область, напрями, хто постачає, хто що відправляє, які поставки. Ілля сказав: «Я всі питання вирішу, Арсен у мене на телефоні». Я просто сидів поруч, чув. Сиділа дівчинка (дочка друга, — ред.), він голосно розмовляв, матюкався. Ми вирішили покинути це приміщення, бо дитина маленька, а Ілля «хороші» вислови знає. Ми встаємо, йдемо, Іллі показують на мене хтось із друзів, він повертається: «Стій, я зараз тобі поясню», — розповів Майман, додавши, що до цього був знайомий з Кивою.

«Він каже: «Я ж тебе попереджав, що я тобі голову відріжу?», — процитував він нібито слова нардепа, додавши, що далі він отримав від Киви удар в ніс. Нардепа у відповідь він відштовхнув, як зізнається сам — механічно. За словами ветерана АТО, раніше він отримував від Киви погрози. Знайомі вони, каже учасник конфлікту, з часів спільної служби в зоні АТО. Контакти між ними були й після закінчення перебування на Донбасі. «Він використовує свої зв'язки і повноваження для заробітку грошей», — заявив учасник бійки.

Нагадаємо, 22 січня у мережі з'явилося відео бійки у столичному ресторані МОССО з участю нардепа Іллі Киви.

Схожі новини