Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Путіна заявили, що Зеленський просив про зустріч в Ізраїлі, - ЗМІ

  • 22.01.2020, 19:58
  • 598

Помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що Володимир Зеленський просив про зустрічі з Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на російський ТАСС.

«Програма дуже насичена, і якщо будуть окремі зустрічі, то вони будуть тільки на ногах, будуть носити досить короткий характер. Звичайно, президент, у будь-якому разі, потисне руки основним учасникам, це неминуче. Чи відбудуться тривалі бесіди — дуже сумнівно, просто часу немає фізично», — сказав Ушаков.

При цьому представник Ушаков заявив, що запити про зустрічі з Путіним надходили від президента Зеленського.

У відповідь на питання, чи довелося Кремлю відмовити у зустрічі із Зеленським, Ушаков відповів: «Ніхто нікому не відмовляв, просто від багатьох держав надходять пропозиції про зустрічі, з урахуванням графіка ці зустрічі, принаймні тривалі, не можливі».

Раніше, 22 cічня російські ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що в Ізраїлі можлива зустріч Путіна і Зеленського.

Формальним приводом візиту до Ізраїлю для Володимира Путіна є участь в Міжнародному форумі пам'яті Голокосту і відкриття пам'ятника жертвам блокади Ленінграда. Але від нього чекають не тільки цього: найбільше Ізраїль розраховує на повернення 26-річної ізраїльтянки Наами Іссахар, засудженої в Росії на 7,5 роки колонії за зберігання і контрабанду наркотиків, і конструктивну розмову про Сирію.

Схожі новини