Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Україну йде похолодання з дощами та мокрим снігом: прогноз погоди на тиждень

  • 19.01.2020, 20:50
  • 737

Погода в Україні на початку наступного тижня відзначиться поверненням невеликого снігу та дощів, однак опади не затримаються на довго.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Український гідрометцентр.

Прогноз на 20 січня

Тиждень розпочнеться з прохолодної та малохмарної погоди на всій території. Місцями температура повітря вдень опуститься до -1 градуса, на решті території від +1 до +3. Вночі прогнозують температура до −2…−5 градусів. Вранці можливий туман.

Прогноз на 21 січня

У вівторок синоптична ситуація покращиться. Вдень температура повітря на заході та півдні підніметься до +5 градусів, на решті території від 0 до +2. Вдень морозу не варто очікувати. Вночі термометри покажуть від +2 до -3 градусів.

Прогноз на 22 січня

У середу синоптики прогнозують повернення опадів. Невеликий сніг з дощем прогнозуються на більшості території, крім південних та Запорізької областей. Температура повітря вдень на сході та півночі коливатиметься від 0 до +2, на решті території термометри покажуть до +3…+5. Вночі очікується похолодання до 0…-2 градусів.

Прогноз на 23 січня

У четвер невеликий сніг накриє всю територію України. Вдень у центральних, східних та північних областях похолодає до -1 градуса. На заході та півдні прогнозують від +2 до +4 градусів. Вночі температура повітря коливатиметься від +1 до -2 градусів.

Прогноз на 24 січня

Ближче до кінця тижня погода в Україні знову покращиться, опади відступлять. Прогнозують малохмарну та прохолодну погоду з денною температурою до -2 градусів. Однак, вночі температура повітря суттєво знизиться у східних областях, де очікується до −6…−8 градусів. На решті території вночі прогнозують від -3 до -5.

Схожі новини