Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У ДБР відверто заводять людей Януковича і Портнова, - нардеп

  • 19.01.2020, 16:15
  • 684

Призначення заступником директора Державного бюро розслідувань адвоката Олександра Бабікова, який брав участь у захисті Януковича, – це не просто конфлікт інтересів, а відвертий наступ реваншу.

Про це у себе в Facebook заявив народний депутат з фракції «Європейської Солідарності» Володимир Ар’єв.

Не дивно, що тепер силовики переслідують волонтерів, активістів та учасників АТО, а поплічники Януковича звільняються від відповідальності, зазначив він.

«Я так розумію, серед всіх юристів України не знайшлося кращого кандидата на заступника директора ДБР, ніж адвокат Януковича. І, звісно, немає ніякого конфлікту інтересів між переданим в ДБР розслідуванням злочинів проти Майдану і захистом Януковича. В.о. директорки ДБР Венедиктовій і конкурсній комісії, які цього не побачили, напевно треба ще раз прочитати профільну літературу про означення конфлікту інтересів або десь совісті позичити», — написав Ар'єв.

«Отже, в ДБР відверто заводять людей команди Януковича і Портнова. Тому не дивуйтеся, що їхні соратники звільняються, в тюрми йдуть бойові генерали, офіцери, бійці і волонтери, а журналісти стають „бидлом“ і мінкульт розробляє закони про „дезінформацію“ в стилі РФ. Це реванш, не тіште себе ілюзіями», — переконаний депутат.

Нагадаємо, як писав «ВЗ» готується призначення заступником голови ДБР Олександра Бабікова, який, за повідомленнями українських ЗМІ, працював у юридичній фірмі Aver Lex, яка захищала екс-президента Віктора Януковича

Схожі новини