Передплата 2024 «Добрий господар»

Уряд Росії подав у відставку

  • 15.01.2020, 16:10
  • 630

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив російському президенту Володимиру Путіну, що уряд у повному складі йде у відставку.

Про це Медведєв повідомив після оголошення Путіним послання до Федеральних зборів із пропозицією внести зміни до російської Конституції, передає УНІАН.

«Шановний Володимире Володимировичу, шановні колеги, ви всі були свідками послання президента РФ. Володимир Володимирович як президент означив не лише пріоритети роботи в нашій країні на найближчий рік, але й означив цілу низку фундаментальних змін до Конституції Р Ф. Ці зміни, коли вони будуть прийняті, а цілком ймовірно, це буде зроблено після обговорення, як було сказано, вони внесуть суттєві зміни не лише до цілої низки статей Конституції, а й загалом до балансу влади. Влади виконавчої, влади законодавчої, влади судової. В цьому контексті очевидно, що ми як уряд РФ повинні надати президенту нашої країни можливість приймати всі необхідні для цього рішення. І в цих умовах, я вважаю, що було б правильно, щоб відповідно до статті 117 Конституції Р Ф уряд РФ у чинному складі подав у відставку», — підкреслив Медведєв.

У свою чергу, Путін запропонував запровадити нову посаду заступника секретаря Ради безпеки Росії та призначити на неї Медведєва.

Схожі новини