Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На кордоні з країнами ЄС зменшилися черги – прикордонники

  • 12.01.2020, 12:12
  • 693

У пунктах пропуску на кордоні з країнами ЄС протягом останньої доби спостерігалося значне скупчення транспортних засобів, однак зранку в неділю черги зменшилися.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передає Українська правда

«Як і передбачалося, після завершення різдвяних та новорічних свят до країн Євросоюзу повертається значна кількість наших співвітчизників, які там тимчасово проживають або навчаються.

Тому у деяких пунктах пропуску протягом останньої доби спостерігалося значне скупчення транспортних засобів".

«Вже сьогодні станом на 9:00 спостерігається значне зменшення черг на кордоні».

Прикордонники зазначили, що для зменшення черг було в рази збільшено кількість прикордонних нарядів, насамперед з перевірки документів та огляду транспортних засобів, посилено режимні заходи у пунктах пропуску, уточнено питання взаємодії з прикордонними службами суміжних країн.

Наразі на кордоні з Польщею найбільше транспортних засобів (170) накопичилося в пункті пропуску «Краковець». Крім того, в пункті «Грушів» стоїть 100 автомобілів, «Шегині» — 60, «Смільниця» — 35, «Ягодин» — 30. В інших пунктах пропуску черг немає.

На кордоні зі Словаччиною в пункті пропуску «Ужгород» спостерігається черга зі 150 транспортних засобів, «Малий Березний» — 130.

На кордоні з Угорщиною: «Тиса» — 80 авто, «Вилок» — 30, «Косино» — 20, «Лужанка» — 20. у пункті пропуску «Дзвінкове» черг немає.

На кордоні з Румунією черг немає.

Державна прикордонна служба просить громадян, за можливості, обирати пункти пропуску, які не завантажені.

Схожі новини