Передплата 2024 «Добрий господар»

"Кришує" гральний бізнес: сплив новий скандальний запис з "Юзіком" (аудіо)

У мережу злили новий запис прослуховування народного депутата від "Слуги народу" Юрія Корявченкова ("Юзика"), який підтверджує, що він "кришує" гральний бізнес в Кривому Розі, незважаючи на його заборону.

Аудіофайл з'явився на Telegram-каналі Темний Лицар. Як стверджує автор інсайду, запис зроблено в ресторані «Околиця», в якому «Юзик» постійно проводить бізнесзустрічі.

«Юзик», як там, до речі, зали в Кривому Розі — закрилися чи продовжують носити тобі долю малу через м*сорів? Ти ж усім розповідав, як приструнив місцевого начальника поліції, й тепер усе вирішується тільки через тебе. Почім береш з кожного залу, гаааааа? Якщо раптом ви вже забули про візит «Юзика» в криворізький ресторан «Околиця», — пише Темний Лицар.

У ролику Корявченков віддає таке розпорядження: «Ти правильно сказав зараз за лотерею. Ти працюй по них. І нехай тобі хтось пред'явить пред'яву. Нехай тобі пред'яву прокуратура кине, ДБР, нехай вони скажуть, що ти щось незаконно робиш. Роби це по моїй команді. А ми подивимося».

Після цього ще один співрозмовник дає зрозуміти, що до схем з нелегальним ігровим бізнесом причетний і голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Давид Арахамія відповість вам на будь-яке питання щодо грального бізнесу. Людина в нашій структурі Верховної Ради, шанована людина», — говорить один з учасників зустрічі з «Юзиком».

Примітно, що на файлі чутні й натяки на погрози тим, хто захоче розвалити схему. Так чоловічий голос попереджає, що «хто буде з прокурорських заважати, будемо вносити в ЄРДР».

Схожі новини