Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики на Донбасі шість разів обстріляли українські позиції, один боєць загинув, є поранений

  • 10.01.2020, 08:13
  • 366

9 січня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

П'ять обстрілів по позиціям Об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме:

поблизу Павлополя — зі стрілецької зброї;
в районі населеного пункту Водяне — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
неподалік з Невельським — з гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї;
поряд з Пісками — з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів;
біля Красногорівки — зі стрілецької зброї.

Також з автоматичних гранатометів та ручних протитанкових гранатометів противник відкривав вогонь по нашим позиціям поблизу населеного пункту Хутір Вільний, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Вчора, 9 січня, у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення.

З початку цієї доби, 10 січня, російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціям українських захисників поряд з Мар'їнкою, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Втрат з нашого боку немає.

Схожі новини