Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Іран надасть Україні повний доступ до даних щодо катастрофи літака МАУ

  • 09.01.2020, 19:34
  • 483

Зеленський висловив Рухані співчуття у зв’язку із загибеллю громадян Ірану в катастрофі українського літака

Президент Ірану Хасан Рухані запевнив президента України Володимира Зеленського, що іранська сторона надасть українським експертам доступ до всіх необхідних даних для розслідування катастрофи літака «Міжнародних авіаліній України».

Як повідомили УНІАН у прес-службі глави Української держави, Зеленський під час телефонної розмови з Рухані обговорив розслідування катастрофи українського літака неподалік Тегерана.

Глава Української держави висловив співчуття у зв’язку із загибеллю громадян Ірану внаслідок катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані. Зеленський відзначив, що українська сторона вже розпочала роботу, долучившись до розслідування причин катастрофи.

«Сподіваюся на ваше сприяння у проведенні прозорого, всебічного та об’єктивного розслідування задля якнайшвидшого встановлення обставин цієї трагічної події», — зауважив він.

Іранська сторона запевнила у повній взаємодії для проведення об’єктивного розслідування та встановлення причин трагедії. Рухані наголосив, що Іран надаватиме групі українських експертів оперативний доступ до всіх необхідних даних, зазначили у прес-службі

Схожі новини